COMPEED® Anti-Vabel stift

Anti-Vabel stift
Anti-Vabel stift

COMPEED® Anti-Vabel stift

 

PRODUKTBESKRIVELSE

Usynlig hjælp til forebyggelse af vabler og gnavsår.

COMPEED® Anti-Vabel stift forebygger effektivt friktion og vabeldannelse. Det er dokumenteret at 9 ud af 10 forbrugere oplever at vabler og gnavsår på fødderne forebygges*.

* Produktanvendelses test gennemført med 200 forbrugerer. (Frankrig & Australien 2004)

Anmeldelser

COMPEED® Anti Vabel Stift - Forebyggelse af Vabler is rated 4.5 out of 5 by 13.
Rated 4 out of 5 by from Fint produkt Jeg har både oplevet god og ikke så god virkning. Man skal til at starte med vide hvor vablen kan dannes og derefter påføre stiften flere gange over dagen. Det virker fint det hvor remmene på min klip klappere normalt giver vabler. Det virker ikke lige så godt mellem tæerne. Mellem tæerne blev jeg rød og øm, men fik ingen vabler.
Date published: 2015-06-23
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk!!! Hele mit liv har jeg lidt af vabler! Såsnart det blev sommer, og jeg gik med bare fødder i skoene, fik jeg omgående vabler. Men efter jeg for nogle år siden opdagede Compeed Anti Vabel Stift, har jeg stort set ikke set en vabel på mine fødder. Så HURRA for Compeed Anti Vabel Stift!
Date published: 2015-04-22
Rated 5 out of 5 by from Har den ALTID i tasken Er stor fan af compeed plastre, de gør, hvad de skal, men med stiften forhindres brugen af plastret. Så snart jeg mærker, skoen niver/gnaver lidt, smører jeg med stiften, og jeg har endnu ikke formået at udvikle en vabel.
Date published: 2015-06-20
Rated 4 out of 5 by from God til forebyggelse Rigtig god til at smører på, hvor dine sko skaver. Jeg har nogen sko der er lidt smalle ved tæerne. Når jeg bruger stiften på siden af storetåen, er det som at få et lag ekstra hud på, så det ikke gør ondt.
Date published: 2017-03-16
Rated 5 out of 5 by from Et musthave til storbyrejser! Vi havde stiften en tur med til Shanghai, hvor vi vadede rundt i flere timer, og ingen af os fik vabler de steder hvor vi plejer. Stiften er nem at påføre og holder et par timer. Vi er glade og tilfredse!
Date published: 2015-08-04
Rated 5 out of 5 by from Trylleri - ren magi- Nye fodboldstøvler- og strømper + Compeed hælstift = ingen vabler. Trylleri - ren magi. 800 km varm vandretur på Caminoen + Compeed hælstift = ingen vabler. Trylleri - ren magi
Date published: 2017-03-25
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk Jeg er normalt ikke så god til at have klip klaper på da min hud mellem tæerne bliver let irriteret men efter brug af stiften har der ikke været nogen problemer.
Date published: 2015-08-05
Rated 4 out of 5 by from Man skal vide hvor vablen kommer Den virker bedst på tæerne men jeg får ofres vabler ell sår på hælen og der synes jeg at det er bedre med Compeed plaster til forebyggelse
Date published: 2015-08-04
 • y_2018, m_4, d_24, h_1
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_13
 • loc_da_DK, sid_574660395006_00, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_compeed-nordics
 • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
 • CLOUD, getContent, 157.11ms
 • REVIEWS, PRODUCT

Sådan bruges det

Vejledning: Påfør det på fødderne eller andre steder på kroppen, når du vil forhindre høj friktion.

Brug det ikke på vabler, der allerede er dannet, eller åbne sår.

 

Sådan virker det

COMPEED® Anti-Vabel stift reducerer friktion mod huden øjeblikkeligt og usynligt, og forebygger dermed at vabler dannes.

 • Det er dokumenteret at 9 ud af 10 forbrugere oplever at vabler og gnavsår på fødderne forebygges*.
 • Usynlig – ideel til åbne sko
 • Nem at påføre og bruge

* Produktanvendelsestest, gennemført med 200 forbrugere (Frankrig og Australien, 2004).

 

Spørgsmål og svar

Hvad er en vabel?
Vabler er væskefyldte blærer, der udvikler sig på grund af vedvarende friktion mod huden. Vabler, der er gået hul på, kan være meget smertefulde og være flere dage om at hele.

Hvad forårsager vabler?
Vabler opstår som følge af vedvarende friktion, ofte fra stramme sko eller sko med dårlig pasform.

Hvordan behandles vabler?
Vabler kan være flere dage om at hele. Behandlingen fokuserer på at beskytte vablen mod yderligere friktion. Påsæt et COMPEED® plaster for at forhindre at vablen forværres, og for at give øjeblikkelig smertelindring.

Hvordan kan jeg forebygge vabler?
Hvis du bruger sko, der gør dig mere udsat for at få vabler, så beskyt dine fødder mod friktion med COMPEED® Vabelplaster. Du kan også forebygge vabler ved at have to par tynde sokker på, når du træner.

 

Se denne video og find ud af hvordan COMPEED® vabelplaster sættes på og tages af på den rigtige måde.

Se hvad en autoriseret fodterapeut siger omkring symptomer, behandling og årsager til vabler. (Videoen er på engelsk)