Lidelse

Produktsortiment

COMPEED® Ligtorn Medium

Ligtorn Medium
Ligtorn Medium

COMPEED® Ligtorn Medium

 

PRODUKTBESKRIVELSE

COMPEED® Ligtorn indeholder en aktiv gel der smertelindrer og hjælper til fjernelse af ligtornen. Plasteret bliver siddende i over 24 timer*, er trykaflastende og giver optimal beskyttelse mod friktion.

* Bliver siddende. Individuel variation kan forekomme.

Anmeldelser

COMPEED® Ligtorn Plaster Medium - Behandling & Rådgivning af Ligtorne is rated 4.7 out of 5 by 6.
Rated 4 out of 5 by from Super holdbar og behagelig Jeg har prøvet plastrene et par gange og var generelt overrasket over hvor godt plasteret sad fast på huden. efter et par dage på arbejde med varme fødder samt en mtb tur og en løbetur, så sad plasteret fortsat så godt fast, at jeg måtte arbejde lidt for at få det af igen. Utrolig god comfort. Efter den første time, glemte jeg alt om at plasteret sad under foden. Og desuden er det stort set usynligt. Jeg oplevede ikke at der var den store forskel på ligtornens udseende eller fornemmelse, efter brug af plasteret
Date published: 2015-06-13
Rated 5 out of 5 by from Smertelindrende! Jeg lider meget af ligtorne, og dette produkt er intet mindre end fantastisk - smerter forsvinder med det samme jeg påfører plastret!
Date published: 2015-04-17
Rated 4 out of 5 by from Det fungerer! Selvom min ligtorn sad under foden, generede plasteret overhovedet ikke, og efter et par behandlinger var min ligtorn endelig væk.
Date published: 2015-07-25
Rated 5 out of 5 by from Effektivt - både forebyggende og behandlende! Efter at have prøvet dette plaster, er jeg ikke længere urolig for at tage bestemte typer sko på eller have bare tæer i skoene - plasteret fungerer helt perfekt! Efter bare at have haft et plaster på første gang, var min ligtorn væk efter 24 timer.
Date published: 2015-07-15
Rated 5 out of 5 by from Sidder godt og gode virksomme ingredienser! Plasteret siddet rigtig godt på foden og efter at have brugt 1 plaster på hver fod kunne den hårde hud peeles af. Herefter er huden på området finere og blødere. Eg rigtigt nemt og godt producet til behandlingen af ligtorne.
Date published: 2015-08-04
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk hjælp Har døjet meget med en ligtorn som ikke ville gå væk selv om jeg skiftede fodtøj. Efter et par dage med compeed ligtorn plaster og et godt fodbad fik jeg skrabt ligtornen af. Det er SÅ skønt at kunne gå uden at være generet.
Date published: 2015-08-07
 • y_2018, m_4, d_24, h_1
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_6
 • loc_da_DK, sid_574660259285_00, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_compeed-nordics
 • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
 • CLOUD, getContent, 193.48ms
 • REVIEWS, PRODUCT

Sådan bruges det

VEJLEDNING:

 1. Vask og tør huden først, og sørg for der ikke er creme eller olie på Ligtornområdet.
 2. Fjern det øverste papir og derefter det nederste papir, og undgå at berøre den klæbende side.
 3. Sæt plastret godt fast over ligtornen, og sørg for at glatte kanterne ud.
 4. Lad det sidde, indtil det begynder at løsne sig. Det kan blive siddende i op til flere dage.
 5. Du får det bedste resultat, hvis du bruger COMPEED®, indtil huden er fuldstændigt helet.

 

Sådan virker det

COMPEED® hydrokolloidteknologi er en aktiv gel, som holder bedre på fugten. COMPEED® Ligtorneplaster virker som et ekstra lag hud, der støtter den naturlige fugtbalance, og:

 • Beskytter dine fødder mod friktion og tryk.
 • Lindrer ligtornsmerter øjeblikkeligt.
 • Fugter og blødgør ligtornen, hvilket hjælper til at fjerne den.

Bliver siddende i over 24 timer.

Bliver siddende. Individuel variation kan forekomme.

 

Spørgsmål og svar

Hvad er en ligtorn?
Ligtorne er områder med fortykket hud på foden, som ofte giver smerter ved tryk.

Hvad forårsager ligtorne?
Ligtorne opstår ved friktion og tryk på hud lige over knogler og skyldes sko, der passer dårligt. Huden på foden reagerer med at blive tykkere som forsvar mod tryk og friktion.

Hvordan behandles ligtorne?
Begynd med at lindre og fugte trykpunkterne på foden. Det kan gøres med et plaster, som beskytter mod friktion. COMPEED® Ligtorneplaster indeholder en særlig gel, som hjælper med at fjerne ligtornen, samtidigt med at det giver øjeblikkelig smertelindring.

Hvordan forebygges ligtorne?
For at forebygge ligtorne skal du først og fremmest mindske trykket og bruge en fugtgivende fodcreme, især hvis du skal have sko på, der strammer. Du kan også bruge et hydrokolloidplaster som COMPEED® Ligtorneplaster, der mindsker trykket og samtidigt bevarer en naturlig fugtbalance.

LÆS MERE

 

Se hvad en autoriseret fodterapeut siger omkring symptomer, behandling og årsager til ligtorne. (Videoen er på engelsk)