Lidelse

Produktsortiment

COMPEED® Fodcreme til hælrevner

 Fodcreme til hælrevner
 Fodcreme til hælrevner

COMPEED® Fodcreme til hælrevner

 

PRODUKTBESKRIVELSE

COMPEED®  Fodcreme til hælrevner indeholder en unik blanding af urea og mælkesyre, og den fugter intensivt for at genskabe og revitalisere huden.

Anmeldelser

COMPEED® Sprukne Hæle Natcreme - Sprukne Hæle is rated 4.6 out of 5 by 12.
Rated 5 out of 5 by from Lige, hvad jeg manglede. Jeg har det, som læger og specialister blot kalder "eksem" på hænder og fødder, hvor der kun kan gives creme med binyrebarkhormon som behandling, da det ikke kommer af allergi. Alt det hormoncreme, jeg har prøvet, har kun virker sporadisk, og da jeg døjer med fødder, der flækker på langs og på tværs pga. eksemet, der viser sig som et tykt lag hård hud, så har dette produkt vist sig at være noget nær perfekt. Jeg har brugt den i ca. 3/4 år, og jeg har været enormt lettet i mit arbejde. Men kære Compeed, kunne I tilføje en version UDEN parfume?
Date published: 2017-04-20
Rated 5 out of 5 by from Trækker hurtigt ind Jeg er nu i gang på 3. uge og bruger det 1-2 gange om dagen. Jeg oplever gevinsten er bedre ved brug morgen og aften. Cremen blødgører uden tvivl. Den fedter heller ikke så meget som andet creme gør, nok fordi det absorberes hurtigt af huden. Så cremen er god til at forebygge det værste og jeg er spændt på om det holder ved.
Date published: 2015-06-17
Rated 5 out of 5 by from Super creme! Super god fodcreme som hjælper mig med at blødgøre og holde hælrevnerne i skak! Det har en stor betydning for mig, da jeg arbejder som SOSU assistent på fødegangen og står derfor op det meste af arbejdstiden.
Date published: 2015-08-27
Rated 4 out of 5 by from Rigtig god creme Er rigtig glad for denne creme. den er ikke kun god til hælrevner, med til hele foden. Mine fødder er blever mere bløde efter jeg har brugt det. Smører dem 1-2 gange dagligt.
Date published: 2015-06-03
Rated 5 out of 5 by from God creme Jeg har anvendt cremen i en måned både morgen og aften, og mine hælrevner er nu væk. Cremen trænger hurtigt ind og fedter ikke.
Date published: 2015-08-09
Rated 4 out of 5 by from Dejlig fodcreme Dejligt produkt, som trænger hurtigt ind og blødgør. Med denne creme er det lykkedes at holde hælrevner nede.
Date published: 2015-08-10
Rated 5 out of 5 by from bare helt fantastisk Jeg blev anbefalet det af en jeg kender der arbejder på et apotek og jeg har ikke fortrudt et eneste sekund
Date published: 2017-06-09
Rated 4 out of 5 by from Dette produkt hjalp virkeligt på mine hælrevner Efter at teste hælrevner cremen i bare 14 dage kunne jeg mærke en stor forskel.
Date published: 2015-08-26
  • y_2018, m_6, d_17, h_4
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_1, tr_11
  • loc_da_DK, sid_574660134513_00, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_compeed-nordics
  • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
  • CLOUD, getContent, 37.8ms
  • REVIEWS, PRODUCT

Sådan bruges det

Smør fødderne godt to gange om dagen på områder med tør og ru hud, så huden ser og føles smukkere, blødere og mere glat.

Sådan virker det

COMPEED® Fodcreme mod hælrevner indeholder en unik blanding af urea og mælkesyre. Den er behagelig at bruge, fordi den absorberes hurtigt, den fedter ikke, og det er dokumenteret, at den:

 

Forbedrer hælrevners udseende på en nat. *

Reparerer selv dybe hælrevner på 4 uger.

Er sikker og effektiv til diabetikere

Forbedrer neglenes udseende.

 

* 92 % af deltagerne var enige i, at COMPEED® "forbedrede hælrevners udseende på en nat". Test udført hos 231 kvinder, hvoraf 93 led af hælrevner (Italien og Tyskland, 2005).

 

Spørgsmål og svar

Hvad er hælrevner?
Huden omkring bagsiden af hælen kan revne, hvilket kan give grimme revner. Hvis man ikke gør noget, kan disse revner sprække, hvilket medfører betydelige smerter og gener.

Hvad forårsager hælrevner?
Tør hud er mindre fleksibel og revner lettere. Hæle er mere sårbare, når de ikke er tildækket, så brug af flip-flops eller sandaler kan forværre lidelsen.

Hvordan behandler jeg hælrevner?
Hvis du bruger en fugtgivende creme to gange dagligt, kan det hjælpe til at forhindre, at grimme revner udvikler sig til hælrevner. Når huden allerede er revnet, er en fugtgivende creme muligvis ikke nok til at behandle den beskadigede hud.
Prøv det COMPEED® Plaster til Hælrevner til at give målrettet fugt og sårheling. Dette innovative plaster giver øjeblikkelig smertelindring og trykaflastning af tør hud og hælrevner.
Når huden er helet, fortsætter du med den daglige fugtbehandling for at holde huden blød og hydreret. Hvis symptomerne fortsætter, skal du gå til en fodspecialist.

Hvordan kan jeg forebygge hælrevner?
Hæle har større sandsynlighed for at revne, når de ikke er tildækket, især når man går i sandaler eller flip-flops. Hvis du gør det, kan du give dine fødder fugt med COMPEED® Creme mod Hælrevner to gange dagligt for at forhindre, at der udvikles revner.

LÆS MERE

 

Se hvad en autoriseret fodterapeut siger omkring symptomer, behandling og årsager til hælrevner. (Videoen er på engelsk)