COMPEED® Vabel Medium

 Vabel Medium
 Vabel Medium

Vabel Medium

 

PRODUKTBESKRIVELSE

Lindrer smerter øjeblikkeligt

COMPEED® Vabel Medium plaster absorberer fugt og danner en beskyttende pude for at give øjeblikkelig smertelindring og optimale helingsbetingelser for vabler.

Anmeldelser

COMPEED® Vabel Plaster Medium - Behandling af Vabler is rated 4.9 out of 5 by 10.
Rated 5 out of 5 by from Compeed det virker TAK. Da jeg kom hjem til Danmark i februar efter 4 måneder i Indien, hvor jeg kun havde gået med klipklapper, skulle mine fødder lige vende sig til at have vinterstøvler på igen. Hvilket resulterede i at jeg fik vabler på begge mine hæle og kunne næsten ikke gå uden smerter. Jeg havde gudskelov noget Compeed`s vabelplaster i min toilettaske. som jeg satte på mine medtaget hæle. De tog ubehaget og efter 3-4 dage var mine hæle helet og fine igen. Jeg er blevet klogere og vil i fremtiden forebygge med Compeed anti-vabel stiften. Jeg kan kun sige en ting, har du fået vabler på hæle og tå, så kom compeed plaster på .-) Bettina Bjelke
Date published: 2017-03-05
Rated 5 out of 5 by from Langtidsholdbart og beskyttende Jeg bruger ufattelig mange af disse, da jeg har en hudsygdom, der ellers gør jeg ikke kan have sko på uden at slide hul på hælene. Der er ikke rigtig andet der virker nær så beskyttende, så tak for det. Jeg bruger det også andre steder på fødderne, hvor jeg er angrebet. De holder gerne op mod 3-4 dage inden de falder af. Om sommeren dog ikke så længe, da de ikke er helt så gode ved fugtig hud.
Date published: 2015-06-08
Rated 4 out of 5 by from Perfekt virkning ! Sidder rigtig godt og beskytter og virker smertelindrende. Et "must" at have med i tasken på rejser og udflugter. Eneste lille ulempe er at jeg synes, det svulmer lidt op, når man har taget et bad, selvom det er vandfast. Som om noget af klæbemassen flyder lidt ud.
Date published: 2015-05-23
Rated 5 out of 5 by from Ferien's helt! Compeed vabel plaster var helt sikkert med til at redde vores tøsetur i København. Allerede 1. Dag havde jeg vabler på begge fødder, og kunne næsten ikke gå, og selv udskiftning af skovalg hjalp intet. Med Compeed vabel plaster, var mine hæle næsten som nye, og vores tøsetur, var reddet. Så jeg giver helt sikkert Compeed vabel plaster mine varmeste anbefalinger.
Date published: 2015-08-04
Rated 5 out of 5 by from U-undværligt produkt! Jeg har tynd hud på mine fødder, hvilket betyder at jeg nemt får vabler. På golfbanen, på traveture, på byferier- ja, altid har jeg forskellige slags Compeed i lommen, og vabler undgåes :-). Denne sommer har jeg også gjort brug af stiften, og det har også fungeret upåklageligt.
Date published: 2015-08-05
Rated 5 out of 5 by from Det bedste plaster der findes. Ved vabler og gnavsår bruger jeg kun compeed. Almindeligt plaster har det med at falde af, og ikke være tykt nok til at det ikke gør ondt, men compeed bliver hvor det er, og man mærker intet til vablen når det først er på. Desuden er det super handy lige at have med i tasken.
Date published: 2015-08-04
Rated 5 out of 5 by from Sikker hjælp Jeg har altid dette produkt på mig. Denne pakke fik jeg for at teste. Det er en sikker hjælp, når vablrt begynder at dannes og også når de er dannet. De trykaflaster og lindrer, så jeg kan forsætte ufortrødent.
Date published: 2015-06-23
Rated 5 out of 5 by from Hjælper hver gang Har altid Compeed med på ferie, ved at det altid hjælper når der kommer vabler. Bruger dem også i daglig dagen, specielt med nye sko, hvor jeg altid får vabler. En sikker vinder i ens taske.
Date published: 2017-09-25
 • y_2018, m_4, d_25, h_10
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_10
 • loc_da_DK, sid_574660132618_00, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_compeed-nordics
 • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
 • CLOUD, getContent, 209.36ms
 • REVIEWS, PRODUCT

Sådan bruges det

VEJLEDNING:

 1. Vask og tør huden først, og sørg for at der ikke er creme eller olie på vabelområdet.
 2. Fjern det nederste papir, og undgå at berøre den klæbende side.
 3. Sæt plastret godt fast over vablen, og sørg for at glatte kanterne godt ud.
 4. Lad plastret sidde, indtil det begynder at løsne sig (Bemærk: Det kan blive siddende i op til flere dage).
 5. For at fjerne plastret træk det langt langs med huden. Du må ikke trække det opad.

 

Sådan virker det

COMPEED® hydrokolloidteknologi er en aktiv gel med fugtabsorberende partikler. COMPEED® Vabelplaster virker som et andet lag hud, der støtter den naturlige fugtbalance, og:

 • Lindrer vabelsmerter øjeblikkeligt.
 • Trykaflaster og beskytter mod friktion.
 • Giver hurtig sårheling. Bliver siddende i flere dage.

Individuel variation kan forekomme.

 

Spørgsmål og svar

Hvad er en vabel?
Vabler er væskefyldte blærer, der udvikler sig på grund af vedvarende friktion mod huden. Vabler, der er gået hul på, kan være meget smertefulde og være flere dage om at hele.

Hvad forårsager vabler?
Vabler opstår som følge af vedvarende friktion, ofte fra stramme sko eller sko med dårlig pasform.

Hvordan behandles vabler?
Vabler kan være flere dage om at hele. Behandlingen fokuserer på at beskytte vablen mod yderligere friktion. Påsæt et COMPEED® plaster for at forhindre at vablen forværres, og for at give øjeblikkelig smertelindring.

Hvordan kan jeg forebygge vabler?
Hvis du bruger sko, der gør dig mere udsat for at få vabler, så beskyt dine fødder mod friktion med COMPEED® Vabelplaster. Du kan også forebygge vabler ved at have to par tynde sokker på, når du træner.

 

Se denne video og find ud af hvordan COMPEED® vabelplaster sættes på og tages af på den rigtige måde.

Se hvad en autoriseret fodterapeut siger omkring symptomer, behandling og årsager til vabler. (Videoen er på engelsk)