Skip to main content

Kontakt

Kontakt os

Vi er her for at svare på dine spørgsmål! Venligst udfyld formularen nedenunder for at kontakte vores kundeteam via e-mail. Hvis du har spørgsmål til vores produkter venligst se FAQ-sektionen først!

Forstå hvordan persondata anvendes:

  • Hvis du har spørgsmål til et af Compeeds produkter: HRA Pharma anvender dine personoplysninger til at behandle dine spørgsmål/forslag og/eller besvare din forespørgsel.
  • Hvis du vil informere om bivirkninger: HRA Pharma anvender dine personoplysninger til at opfylde vore retslige forpligtelser og til at besvare din anmeldelse om bivirkninger.
  • Hvis du har spørgsmål angående et produkt/medicinsk information: HRA Pharma anvender dine personoplysninger til at besvare dine spørgsmål angående medicinsk information

I overensstemmelse med persondataforordningen GDPR har du ret til at få adgang til, til at ændre eller til at slette dine personoplysninger. Du har også ret til dataoverførsel, til begrænsning af eller til indvendinger mod behandlingen af dine personoplysninger.

Se vor detaljerede Personoplysningspolitik for mere information om behandlingen af dine personoplysninger og om dine rettigheder.