Skip to main content

Gør din gang til en yndefuld gliden

Hvordan går man i høje hæle? Det er et emne, man kan diskutere i dagevis, men så lang tid har man ikke, hvis man hører til de ’unstoppable’!

  1. Vælg en hælhøjde, du har det komfortabelt med, når du køber sko. Det er dig, der bestemmer, ikke moden. Hvem er det lige, der skal gå med skoene?
  2. Prøv skoene, før du køber. Gå hen til det fjerneste – ikke det nærmeste – spejl. Gå frem og tilbage, før du køber. Hvis du har handlet over nettet, så tjek skoene på gulve eller trapper med tæpper, som ikke ridser sålerne. Bliv ved, til du er helt sikker.
  3. Bevæg hofterne i små cirkler, mens du går. Træk skuldrene tilbage, hold hovedet højt og lad vægten bevæge sig fra hæl til tå.
  4. Når skoene er købt, skal du ’træne catwalk’ derhjemme. Øv dig på både tæpper og trægulve, hav dem på en hel aften eller gå lidt rundt i dem, mens du ser en DVD. Lad dine fødder vænne sig til formen – og lad skoene vænne sig til dig.
  5. Gode sko er som gode venner. De skal kunne lide dine fødder – ikke modarbejde dem.
  6. Find en god skomager og anskaf et par gode sokker. Nogle sko skal blokkes ud, og hvis du har sarte fødder, kan du bruge sokkerne på en prøvetur for at udvide skoene forsigtigt og lokalisere ’problemstederne’.
  7. Høje hæle er skabt for at få dig til at se godt ud – og føle dig godt tilpas. COMPEED® Vabelplastre er skabt for at sikre det sidste. Med COMPEED® Vabelplastre behøver du ikke at lade dig stoppe af vabler, og det nye Jordi Labanda-design gør dem til et must i enhver håndtaske, mappe eller clutch.