Skip to main content

Jordi Labanda

Mød Jordi Labanda

At se bragende godt ud kan være en kunst i sig selv. Det ved Jordi Labanda alt om! Den internationalt anerkendte mode-illustrator kender alle de kunstneriske kneb, der skal til for at få kvinder til at se fantastiske ud. Hans trend-skitser pryder siderne i en lang række af verdens mest eksklusive modemagasiner – men selv om han dyrker skønheden, mener han ikke, at man behøver at lide for den. Selv ikke når det handler om at føre sig frem i skyhøje stiletter!

Derfor har han i samarbejde med Compeed® udviklet en ’ limited edition’ vabelplaster-pakning, der får indholdet i din taske til at matche det look, du tilstræber i resten af dit outfit. Se filmen her og find ud af, hvad der har inspireret Jordi til det nye, cool design.

Plastrene i Jordi’s limited edition-emballage er udviklet specielt til brug på hælen. Det fungerer som et andet lag hud, er ultra-diskret og beroliger, beskytter og afhjælper tryk og friktion fra skoene. Det skulle jo gerne være en fornøjelse – både at dykke ned i tasken og at gå i stiletter. Det bliver det med Comped®!