Skip to main content

Pedicure – Pleje og Perfektion

Fra den hotte date til den frygtede jobsamtale – eller en aften i byen med tøserne og dans til den lyse morgen. Ustoppelige kvinder lader sig ikke bremse – og så bliver fødderne nødt til at følge med!

Hvorfor får vi flere vabler end mænd? Rigtigt gættet! Vi køber flere sko! Og løsningen er ikke, at vi stopper med at shoppe – men at vi gør lidt mere for vores fødder.

  1. Glade fødder er rene og sunde. Pedicurebehandlinger – gør-det-selv eller professionelle – anbefales én gang om måneden. Se det som en vigtig ’timeout’ for dine fødder.
  2. Tør fødderne grundigt, især mellem tæerne, eksfolier tørre hæle, brug en pimpsten eller fodfil til ru hæle – og glem ikke at blødgøre dem med creme.
  3. Klip og fil tåneglene ofte – især hvis du går i peeptoes eller åbne sommersandaler. Klip altid tånegle lige over (ikke med en runding), og gå til en fodterapeut (ikke en skønhedssalon), hvis du ser tegn på infektion.
  4. Når du har plejet og puslet om fødderne, er det tid for et luksuriøst farvetouch. Forkæl dine tånegle med sensuel blomme, delikat nude, cool khaki, festlig shimmer eller guld metallic. Eller hvorfor ikke en varm og sofistikeret rød – på én gang klassisk og über hype på velplejede tæer. Mulighederne er utallige, og der er ingen grund til at lade sig stoppe!