Kontakt

Vi er her for at svare på dine spørgsmål! Venligst udfyld formularen nedenunder for at kontakte vores kundeteam via e-mail.

Se, hvordan dine oplysninger bruges:

  • Hvis du har et spørgsmål til et Compeed produkt: HRA Pharma anvender dine personoplysninger til at behandle dine spørgsmål/forslag og/eller besvare din forespørgsel.

  • Hvis du vil informere om bivirkninger: HRA Pharma anvender dine personoplysninger til at opfylde vores retslige forpligtelser og til at besvare din anmeldelse om bivirkninger.

  • Hvis du har en anmodning angående et produkt/medicinsk information: HRA Pharma anvender dine personoplysninger til at besvare dine spørgsmål angående medicinsk information

I overensstemmelse med persondataforordningen GDPR har du ret til at få adgang til, til at ændre eller til at slette dine personoplysninger. Du har også ret til dataoverførsel, til begrænsning af eller til indvendinger mod behandlingen af dine personoplysninger.

For flere oplysninger om behandlingen af dine personoplysninger og dine rettigheder, se vores detaljerede Privatlivspolitik.