COMPEED® FINGERREVNER

COMPEED® FINGERREVNER
COMPEED® FINGERREVNER

COMPEED® FINGERREVNER

 

PRODUKTBESKRIVELSE

COMPEED® Fingerrevner er et plaster specielt formet til at beskytte og behandle flossede neglebånd og revner i fingerspidserne.

COMPEED® plaster fungerer som et andet lag hud og hjælper den naturlige fugtbalance med at:

 • Smertelindre og trykaflaste
 • Beskytte og dække såret mod infektion

Review

COMPEED® FINGERREVNER is rated 3.3 out of 5 by 10.
Rated 1 out of 5 by from Test af Compeed Fingerrevner Jeg fik tilsendt 2 pakker til test i julen. Det var desværre ikke nogen succes. Jeg kunne simpelthen ikke finde ud af at påsætte dem. Jeg læste instruktionerne flere gange, men jeg fandt aldrig ud af teknikken. Papiret på plastrene var svær at få af, de små dutter i hver sin ende faldt af, eller plastret krøllede sig sammen. Idéen med en beskyttende hinde til fingerrevner og lignende er dog en genial idé, hvis bare jeg kunne få plasteret sat ordentligt på.
Date published: 2017-03-13
Rated 3 out of 5 by from Svært at sætte på. Påsætningen er noget pillearbejde - og næsten umuligt med kun en hånd. Men når det lykkes, virker det rigtigt godt. På den ene af mine fingre måtte jeg bruge 2 plastre, da de er MEGET smalle. Dutterne i enden fik jeg aldrig til at virke. Og jeg måtte kassere mange plastre, inden de 3 jeg skulle bruge, sad som de skulle.
Date published: 2017-03-24
Rated 3 out of 5 by from Lidt svære at påsætte, men dejligt at de virker. Jeg har testet Compeed til fingerrevner og jeg døjer lidt med at huden sprækker især ved tommelfingeren. Det var svært at sætte på og der er et par små stykker papir i enden der ikke er til at få løs, så dem måtte jeg rive af. Men til gengæld er der en bedring og mindre ømhed allerede efter en nat med det på.
Date published: 2017-03-21
Rated 3 out of 5 by from Når det lykkes at få det på, er det fantastisk Man mangler en hånd for at sætte plastret på. Det krøller sammen og går i stykker, inden man når at sætte hele plastret på og de små runde dutter er helt umulige. 8 ud af 10 går i stykker og det er desværre ikke godt nok. Når det lykkes, er de fantastiske.
Date published: 2017-03-21
Rated 4 out of 5 by from Det er et godt produkt Jeg er blevet valgt til at teste produktet og er finder at det velegnet til formålet. Det føles meget behagelig at have på. Det fungerer godt, revnen heler forholdsvis hurtig op. Før kunne der gå rigtig lang tid før den helede op.
Date published: 2017-02-09
Rated 4 out of 5 by from Et godt produkt Jeg har nu testet dette produkt af 2 omgange og må sige at det er alle tiders. Første gang havde jeg problemer med et revnet neglebånd og plastret kunne sagtens beskytte det.
Date published: 2017-04-17
Rated 4 out of 5 by from Det er nemt og sætte på. Og bliver på. Det er behaligt og have på. Man vender sig hurtigt til og ha det på. Det er også rimelig nem og få på. Men afhænger af hvor lange negle man har.
Date published: 2017-02-02
Rated 4 out of 5 by from Dejlig løsning til behandling af fingrerevner Produktet lindre ømme fingre ved revner og flosset neglebånd. Virker som et ekstra lag hud, som er med til at hele og beskytte de ømme fingre.
Date published: 2017-02-02
 • y_2018, m_7, d_17, h_5
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_10
 • loc_da_DK, sid_574660348538_00, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_compeed-nordics
 • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
 • CLOUD, getContent, 182.67ms
 • REVIEWS, PRODUCT

Sådan bruges det

VEJLEDNING:

 1. Rengør og tør huden før brug.
 2. Fjern det mønstrede papir og herefter det hvide, undgå at røre ved klæbesiden.
 3. Tryk midten af plasteret mod din fingerspids.
 4. Hold i den cirkulære flig og træk forsigtigt plasteret rundt om neglekanten.
 5. Træk den cirkulære flig af.
 6. Sæt den anden halvdel af plastret fast og træk den anden flig af. De to ender skal overlappe hinanden.

 

Spørgsmål og svar

Hvad er fingerrevner?

Fingerrevner skyldes ofte tørre og ru fingerspidser som ender med at revne. Selvom revnerne ofte kun er få millimeter lange kan de være meget smertefulde. De er ofte dybe og kan sammenlignes med et snit med en skarp kniv.

Hvis tilstanden fortsætter længe kan huden omkring revnerne blive tyk og barket. På dette tidspunkt er revnerne smertefulde og dybe og der er en højere risiko for infektion.

Fingerrevner kan skyldes en mild allergi, men kan også komme eller blive forværret af at hænderne ofte bliver våde. Fingerrevner er mere almindelige om vinteren.